[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃河
黄河
Wong Ho (3)
Pinyin: huáng
 
影視作品 / Filmography (2005-2015)
 
  國語對白領班 / Mandarin Dialogue Coach
    車手 / Motorway (2012)    
  國語配音導演 / Mandarin Dubbing Director
    神探 / Mad Detective (2007)    
    文雀 / Sparrow (2008)    
    意外 / Accident (2009)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
  國語配音領班 / Mandarin Dubbing Coach
    鐵三角 / Triangle (2007)    
  國語對白 / Mandarin Dialogue
    黑白道 / On the Edge (2006)    
  國語配音 / Mandarin Dubbing
    猛龍 / Dragon Squad (2005)    
    狼牙 / Legendary Assassin (2008)    
    高海拔之戀II / Romancing in Thin Air (2012)    
  國語對白指導 / Mandarin Dialogue Director
    迷離夜 / Tales from the Dark 1 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 / Tales from the Dark 2 (2013)