[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
岡崎裕武  ♂
冈崎裕武
Okazaki Hirotake
Pinyin: gāng
Hirotake Okazaki
 
影視作品 / Filmography (2000-2020)
 
  劇照 / Still Photographer
    孤男寡女 / Needing You ... (2000)    
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)    
    瘦身男女 / Love on a Diet (2001)    
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    愛上我吧 / Gimme Gimme (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 / Fat Choi Spirit (2002)    
    我左眼見到鬼 / My Left Eye Sees Ghosts (2002)    
    PTU / PTU (2003)    
    向左走.向右走 / Turn Left, Turn Right (2003)    
    大隻佬 / Running on Karma (2003)    
    柔道龍虎榜 / Throw Down (2004)    
    龍鳳鬥 / Yesterday Once More (2004)    
    天作之盒 / The Miracle Box (2004)    
    大事件 / Breaking News (2004)    
    黑社會 / Election (2005)    
    黑社會以和為貴 / Election 2 (2006)    
    鐵三角 / Triangle (2007)    
    文雀 / Sparrow (2008)    
    機動部隊伙伴 / Tactical Unit - Partners (2008)    
    機動部隊絕路 / Tactical Unit - No Way Out (2008)    
    報應 / Punished (2011)    
    掃毒 / The White Storm (2013)    
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
    華麗上班族 / Office (2015)    
    危城 / Call of Heroes (2016)    
    廉政風雲 / Integrity (2019)    
    熱血合唱團 / Find Your Voice (2020)