[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張崇基
张崇基
Cheung Shung-Gei
Pinyin: zhāng chóng
Andrew Cheung,  Cheung Sung-Kei
 
影視作品 / Filmography (1984-2001)
 
  音樂設計 / Music Designer
    中華賭俠 / Conman in Tokyo (2000)    
  場記 / Script Supervisor
    緣份新天空 / Give Love a Chance (1994)    
  演員 / Actor (1984-2001)
    男兒當入樽 / Let's Go Slam Dunk (1994) ... 張崇基 / Cheung Sung Kei
    緣份新天空 / Give Love a Chance (1994) ... / Andrew Cheung
    真相 / No Justice for All (1995)    
    功夫特警 / Kung Fu Cop (1995)    
    心思思 / B Is for Boy (1998)    
    九龍冰室 / Goodbye Mr. Cool (2001) ... 三鷹-金鷹 / Gold Eagle
    極度智能 / Ultimate Intelligence (2001) ... 受傷後文仔 / Man (after accident)
  音樂 / Music
    鬼馬神偷 / The Big Sting (1984)    
    陰魂不散 / Immortal Spirit (1999)    
    極度智能 / Ultimate Intelligence (2001)    
  主唱 / Singer
    緣份新天空 / Give Love a Chance (1994)