[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
吳啟明  ♂
吴启明
Charlie Ng Kai-Ming
拼音: míng





 
影視作品 / Filmography (1990-1995)
 
  演員 / Actor (1990-1995)
    現代應召女郎 / Girls Without Tomorrow (1992) ... 高姑爺 / Gigolo Kao
    大時代 / The Greed of Man (1992) ... / Ding Wang-Hai
    烏鼠機密檔案 / Run and Kill (1993)    
    危情 / Fatal Love (1993) ... / Johnny Lung
    強姦案中案 / The Complicated Raping Case (1993)    
    地下裁� / Underground Judgement (1994) ... / Lau
    狼吻夜驚魂 / Midnight Caller (1995) ... / Hungry Wolf
    孽戀 / Infatuation (1995) ... / Maggie's 2nd former lover
  燈光 / Lighting
    越柙飛龍 / The Set Up (1990)