[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蕭偉強  ♂
萧伟强
Kenneth Siao Wai-Keung
Pinyin: xiāo wěi qiáng
Ken Siu,  Kent Siu

 
影視作品 / Filmography (1983-2011)
 
  副導演 / Assistant Director
    公僕 / Law with Two Phases (1984)    
    伊人再見 / Silent Romance (1984)    
    小狐仙 / Unforgettable Fantasy (1985)    
    龍鳳智多星 / The Intellectual Trio (1985)    
    惡男 / Goodbye My Hero (1986)    
    我要金龜婿 / Sweet Surrender (1986)    
    城市麗人 / City Girl (1987)    
    血點 / Bloodsport (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 / In the Line of Duty III (1988)    
    霧都情仇 / Misty (1992)    
    亂世超人 / From Zero to Hero (1994)    
    天下無雙 / Chinese Odyssey 2002 (2002)    
    霍元甲 / Fearless (2006)    
    功夫之王 / The Forbidden Kingdom (2008)    
  導演 / Director
    甜蜜十六歲 / Sweet Sixteen (1985)    
    烈火危情 / Deadly Deal (1991)    
    山雞變鳳凰 / Don't Shoot Me, I'm Just a Violinist! (1994)    
    殺戮之地 / Slaughtering Place (2011)    
  執行導演 / Executive Director
    回路 / Irreversi (2009)    
  演員 / Actor (1983-2011)
    伊人再見 / Silent Romance (1984) ... / Rascal
    吉人天相 / Chase a Fortune (1985)    
    小狐仙 / Unforgettable Fantasy (1985)    
    龍鳳智多星 / The Intellectual Trio (1985)    
    惡男 / Goodbye My Hero (1986)    
    血點 / Bloodsport (1988) ... / Victor
  場記 / Script Supervisor
    空心大少爺 / Just for Fun (1983)    
  執行監製 / Executive Producer
    愛,斷了線 / Sky of Love (2003)    
  編劇 / Writer
    我在江湖 / Fight to Survive (1989)    
    烈火危情 / Deadly Deal (1991)