[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李壽全  ♂
李寿全
Lee Shou-Chien
Pinyin: shòu quán
S. C. Lii,  Li Shou-Chuan,  Lee Shou-Chuan,  Rio Lee
 
影視作品 / Filmography (1983-1995)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    癲佬正傳 / The Lunatics (1986)    
  音樂 / Music
    帶劍的小孩 / Kidnapped (1983)    
    搭錯車 / Papa, Can You Hear Me Sing? (1983)    
    在室男 / The First Stitch (1984)    
    安安 / Ann Ann (1984)    
    笑匠 / The Time You Need a Friend (1984)    
    老莫的第二個春天 / Second Spring of Mr. Muo (1984)    
    慈悲的滋味 / Taste of Mercy (1985)    
    超級市民 / Super Citizen (1985)    
    黃花閨男 / The First Switch (1986)    
    最愛是誰 / The Two of Us (1987)    
    心鎖 / Desire (1987)    
    靈芝異形 / Friendly Shock (1988)    
    超級大國民 / Super Citizen Ko (1995)    
  主唱 / Singer
    最愛是誰 / The Two of Us (1987)    
 
 
Biography
 
  Daughter is Amiya Lee