[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李光潔  ♂
李光洁
Li Guang-Jie
Pinyin: guāng jié
Li Guangjie,  Lee Kwong-Kit





 
影視作品 / Filmography (2007-2016)
 
  導演 / Director
    幸福速遞 / Blue Tears (2011)    
  演員 / Actor (2007-2016)
    立春 / And the Spring Comes (2007) ... / Huang Sibao
    抓猴 / Catching Monkey (2010)    
    愛情36計 / Love Tactics (2010)    
    殲十出擊 / Sky Fighters (2011) ... / Yin Shuanghu
    車手 / Motorway (2012) ... 譚一 / Tan Yi
    高海拔之戀II / Romancing in Thin Air (2012) ... 小田 / Yang Xiaotian
    控城計 / Control (2013)    
    毒戰 / Drug War (2013) ... 陳世雄 (粵江禁毒隊員) / Chen Shixiong
    九層妖塔 / Chronicles of the Ghostly Tribe (2015)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
  編劇 / Writer
    幸福速遞 / Blue Tears (2011)