[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
文石凌  ♂
William Wen Shi-Ling
Pinyin: wén shí líng
William Wen Shek-Ling,  Shih Ling,  Sek Ling,  Shek Ling,  Man Sek-Ling,  Wen Shih-Ling
 
影視作品 / Filmography (1953-1978)
 
  片頭設計 / Credits Designer
    花團錦簇 / Love Parade (1963)    
  導演 / Director
    黑風嶺 / Black Wind Bell (1969)    
    四武士 / A Pearl in Command (1969)    
    馬家溝 / Pursued (1970)    
    鷹爪手 / The Eagle's Claw (1970)    
    浪子之歌 / The Lark (1971)    
    黑色星期五 / The Black Friday (1973)    
    愛的小屋 / The House of Love (1974)    
    熱浪 / Hot Wave (1975)    
    不一樣的愛 / Different Love (1976)    
    夕陽浪花愛 / Sea-Wave in Sunset and Love (1977)    
    你追他也追 / Ni Zhui Ta Ye Zhui (1978)    
  場記 / Script Supervisor
    飛虎將軍 / Flying Tigers (1956)    
    龍翔鳳舞 / Calendar Girl (1959)    
    歌在人間 / Ge Zai Ren Jian (1959)    
  服裝指導 / Costume Designer
    花團錦簇 / Love Parade (1963)    
  出品人 / Presenter
    愛的小屋 / The House of Love (1974)    
  副導演 / Assistant Director
    慾網 / Desire (1959)    
    皆大歡喜 / All the Best (1961)    
    不了情 / Love Without End (1961)    
    千嬌百媚 / Les Belles (1961)    
    金喇叭 / The Golden Trumpet (1961)    
    花團錦簇 / Love Parade (1963)    
    萬花迎春 / The Dancing Millionairess (1964)    
    心花朵朵開 / Hong Kong, Manila, Singapore (1965)    
    藍與黑(下) / The Blue and the Black (Part 2) (1966)    
    藍與黑(上) / The Blue and the Black (Part 1) (1966)    
    血痕鏡 / The Mirror (1967)    
    少年十五二十時 / That Tender Age (1967)    
    明日之歌 / Song of Tomorrow (1967)    
  演員 / Actor (1953-1978)
    怨女情癡 / A Woman's Love (1953)    
    鄭成功 / The Story of Zheng Cheng-Gong (1954) ... 鄭彩 / Zheng Cai
    飛虎將軍 / Flying Tigers (1956)    
    春色無邊 / Love Fiesta (1957) ... 副導演 / Director Fu
    酒色財氣 / Booze, Boobs and Bucks (1957)    
    歷盡滄桑一美人 / The Beauty Who Lived Through Great Changes (1958)    
    龍翔鳳舞 / Calendar Girl (1959)    
    丈夫的情人 / The Other Woman (1959) ... 房客 / Tenant
    江水東流 / East Flows the River (1960) ... 永芳男友 / Fang's boyfriend
    桃李爭春 / It's Always Spring (1962)    
    血痕鏡 / The Mirror (1967)    
  編劇 / Writer
    馬家溝 / Pursued (1970)