[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
江繡雲  ♀
江绣云
Chiang Hsiu-Yun
Mandarin: jiāng xiù yún
Kong Sau-Wan




 
Filmography (1957-1966)
 
  演員 / Actor (1957-1966)
    紅塵三女郎 / Hong Chen San Nv Lang (1957)    
    西北雨 / Northwest Rain (1958)    
    太太我錯了 / Wife I Have Failed (1958)    
    月夜愁 / Moon Night Sorrow (1958)    
    阿蘭 / A-Lan (1958)    
    羅小虎與玉嬌龍 / Luo Xiao-Hu and Yu Jia-Long (1959)    
    孽火 / Evil Fire (1959)    
    水擺夷之戀 / Love Story of Uncivilised Girls (1959)    
    羅小虎與玉嬌龍(完結篇) / Luo Xiao-Hu and Yu Jia-Long (Final) (1960)    
    宜室宜家 / Under One Roof (1961)    
    誰能代表我 / Who Can Replace Me? (1962)    
    原子彈下的生機 / Life Under the A-Bomb (1962)    
    母淚滴滴紅 / Teardrops Drip Red (1962)    
    颱風 / Typhoon (1962)    
    / The Bridge (1966)    
    菟絲花 / Dodder Flower (1966) ... 江綉琳 / Jiang Xiu-Lin
    故鄉劫 / Hometown Plunders (1966) ... 李娟 / Li Chuan