[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
歐志明  ♂
欧志明
Au Chi-Ming
Pinyin: ōu zhì míng





 
影視作品 / Filmography (1992-2002)
 
  演員 / Actor (1992-2002)
    俠聖 / The Sting (1992)    
    一九四九之劫後英雄傳 / Hero of Hong Kong 1949 (1993) ... 鄭則士手下 / Master Fok's thug
    機密檔案實錄火蝴蝶 / Ms Butterfly (1993)    
    精武英雄 / Fist of Legend (1994) ... / Jing Wu Mun student
    運財童子 / Beginner's Luck (1994)    
    飛虎雄師之極道戰士 / S. D. U. Mission in Mission (1994)    
    富貴人間 / The World of Treasure (1995) ... 米高 / Michael
    金玉滿堂 / The Chinese Feast (1995) ... / Wong Wing's thug
    大三元 / Tri-Star (1996) ... / Reporter
    古惑仔之人在江湖 / Young and Dangerous (1996) ... / OCTB member
    浪漫風暴 / Somebody Up There Likes Me (1996)    
    紅燈區 / Street Angels (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 / War of the Under World (1996)    
    港督最後一個保鑣 / Bodyguards of Last Governor (1996) ... / Bodyguard
    G4特工 / Option Zero (1997)    
    非常警察 / Magnificent Team (1998) ... / Anti-Vice officer
    愈快樂愈墮落 / Hold You Tight (1998)    
    東堤渡假鬼屋 / Haunted Resort (1999)    
    無問題 / No Problem (1999)    
    犯罪天皇 / Criminals (1999)    
    反骨仔 / Ungrateful Tink (1999)    
    界刀淫魔 / Who's Dating My Sister? (1999) ... 阿昌 / Cheong
    里程 / Miles Apart (2000)    
    皮篋拉屍 / Horror Trip (2002)