[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
呂小紅  ♀
吕小红
Lu Hsiao-Hung
Pinyin: xiǎo hóng
Lui Siu-Hung
 
影視作品 / Filmography (1980-1995)
 
  演員 / Actor (1980-1995)
    賊贓 / The Loot (1980) ... / Ha's nanny
    魯冰花 / The Dull-Ice Flower (1989)    
    我的兒子是天才 / My Son Is a Genius (1990)    
  服裝 / Costume
    鬼馬天師 / Taoism Drunkard (1984)    
  服裝指導 / Costume Designer
    神鵰英雄 / Sheng Tiao Hero (1982)    
    茅山道人 / Demon Strike (1984)    
    孤戀花 / Love, Lone Flower (1985)    
    校園檔案 / The Campus Incidents. (1985)    
    天靈靈.地靈靈 / Abracadabra (1986)    
    我的志願 / I Want to Be (1987)    
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
    情與法 / Human Sentiment Law (1988)    
    大頭仔 / Gangland Odyssey (1988)    
    桃太郎大顯神威 / Magic of Spell (1988)    
    風雨操場 / Lessons of the Playground (1989)    
    我的兒子是天才 / My Son Is a Genius (1990)    
    至尊無敵之戰神 / The Twelve Fairies (1990)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    菩提幽魂 / The Buddhist Spell (1993)    
    新搭錯車 / Untold Story (1995)