[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
巢志豪  ♂
Ralph Chau Chi-Ho
Pinyin: cháo zhì háo
Ralph Chau

 
影視作品 / Filmography (2001-2019)
 
  副導演 / Assistant Director
    地久天長 / Forever and Ever (2001)    
    Miss杜十娘 / Miss Du Shi Niang (2003)    
    2004新紮師兄 / Moving Targets (2004)    
    雀聖2自摸天后 / Kung Fu Mahjong 2 (2005)    
    嚦咕嚦咕對對碰 / House of Mahjong (2007)    
    生日快樂 / Happy Birthday (2007)    
    內衣少女 / La Lingerie (2008)    
    四大名捕2 / The Four, Part 2 (2012)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    A-1頭條 / A-1 (2004)    
    情癲大聖 / A Chinese Tall Story (2005)    
    女人.本色 / Wonder Women (2007)    
    維多利亞壹號 / Dream Home (2010)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    七擒七縱七色狼 / Beauty and the 7 Beasts (2007)    
    翡翠明珠 / The Jade and the Pearl (2010)    
    最強囍事 / All's Well Ends Well 2011 (2011)    
    四大名捕 / The Four (2012)    
    男人唔可以窮 / Golden Brother (2014)    
    四大名捕大結局 / The Four 3 (2014)    
    紐約紐約 / New York, New York (2016)    
    蕩寇風雲 / God of War (2017)    
    小Q / Little Q (2019)    
  演員 / Actor (2001-2019)
    翡翠明珠 / The Jade and the Pearl (2010) ... 土匪陸金勝 / Bandit Wingot
  執行導演 / Executive Director
    追影 / Tracing Shadow (2009)    
  場記 / Script Supervisor
    一個爛賭的傳說 / A Gambler's Story (2001)    
    變臉迷情 / Devil Face, Angel Heart (2002)    
    我的婆婆黃飛鴻 / Kung Fu Master Is My Grandma! (2003)