[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊夢蝶  ♀
杨梦蝶
Yeung Mung-Dip
Mandarin: yáng mèng dié


 
Filmography (1993-1999)
 
  演員 / Actor (1993-1999)
    奪命婚外情 / Duo Ming Hun Wai Qing (1993)    
    綁架 / The Kidnap (1994)    
    赤色夢魘 / Chise Mengyan (1994)    
    佔有慾強的女人 / Possessive Woman (1995)    
    山中艷譚 / Dark Tale (1995)    
    世間女子多放蕩 / Sexual Desire (1995)    
    桃色交易 / Tao Se Jiao Yi (1996)    
    槍擊大奸殺 / The Story of a Gigolo (1996)    
    情慾世界 / Qing Yu Shi Jie (1997)    
    艷鬼在你左右 / Yan Gui Zai Ni Zuo You (1997)    
    超級床上人之喜怒哀樂 / Super Lover (1999) ... / 3)