Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金城武
Kaneshiro Takeshi  ♂





 
Filmography (1993-2016)
 
  演員 (37 films)
    現代豪俠傳 (1993) ... 長空
    沉默的姑娘 (1994) ... 古柏奇
    報告班長3 (1994) ... 金鐵生
    人魚傳說 (1994) ... Kenji / 金麥基
    重慶森林 (1994) ... 何志武
    蠟筆小小生 (1995) ... 阿武
    墮落天使 (1995) ... 何志武
    學校霸王 (1995) ... 老鷹
    新紮師兄追女仔 (1995) ... 008 - 綽頭
    冇面俾 (1995) ... 鄧川石
    中國龍 (1995) ... 郝湯姆
    天涯海角 (1996) ... 左口蟲
    冒險王 (1996) ... 阿城
    重慶愛情感覺 (1996) ... 西門慶
    四個不平凡的少年 (1996) ... 李大維
    兩個只能活一個 (1997) ... 阿武
    初纏戀后的二人世界 (1997) ... 林家棟
    馬永貞 (1997) ... 馬永貞
    火燒島之橫行霸道 (1997) ... 楊重
    神偷諜影 (1997) ... Jackal
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 陳家富
    不夜城 (1998) ... 劉健一
    心動 (1999) ... 林浩君
    薰衣草 (2000) ... Angel
    向左走.向右走 (2003) ... 劉智康
    十面埋伏 (2004) ... 金捕頭
    泡不到的女人 (2005)    
    如果愛 (2005) ... 林見東
    傷城 (2006) ... 邱建邦
    投名狀 (2007) ... 姜午陽
    赤壁 (2008) ... 諸葛亮
    赤壁:決戰天下 (2009) ... 諸葛亮
    武術 (2011) ... 徐百九
    太平輪(上) (2014) ... 嚴澤坤
    太平輪·彼岸 (2015)    
    擺渡人 (2016)    
    頂峰 (2016)