Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任護花
Yam Wu-Fa
Aliases:  周百蘋
 
Filmography (1940-1961)
 
  故事 (1 film)
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
  導演 (23 films)
    錦繡前程 (1941)    
    神秘小姐 (1941)    
    雪姑七友 (1941)    
    豪門春色 (1947)    
    明日又天涯 (1947)    
    四大天王 (1948)    
    地底迷宮 (1948)    
    十艷戀檀郎 (1948)    
    胭脂八陣圖 (1948)    
    腸斷跳樓人 (1948)    
    蕭月白(上集) (1949)    
    蕭月白(下集大結局) (1949)    
    大四喜 (1949)    
    烏龍夫妻 (1950)    
    五福臨門 (1950)    
    食飯神仙 (1951)    
    對錯親家 (1951)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    有情飲水飽 (1952)    
    再訪香城艷 (1952)    
    任護花歌唱特輯 (1952)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    多情B侁替n (1959)    
  編劇 (23 films)
    萬里尋夫 (1940)    
    神秘小姐 (1941)    
    雪姑七友 (1941)    
    錦繡前程 (1941)    
    女兒女 (1941)    
    豪門春色 (1947)    
    明日又天涯 (1947)    
    週身膽鬧廣州 (1947)    
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    四大天王 (1948)    
    腸斷跳樓人 (1948)    
    地底迷宮 (1948)    
    蕭月白(上集) (1949)    
    蕭月白(下集大結局) (1949)    
    五福臨門 (1950)    
    烏龍夫妻 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    對錯親家 (1951)    
    有情飲水飽 (1952)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    再訪香城艷 (1952)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    多情B侁替n (1959)