Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃愛美
Amy Wong Oi-Mei  ♀
Aliases:  黃笑玲





 
Filmography (1992-1995)
 
  演員 (21 films)
    羔羊醫生 (1992)    
    再試初夜情 (1992)    
    禁房艷奇 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    獨自去偷歡 (1992)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    七月十四 (1993)    
    擋不住的瘋情 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    妒火焚情 (1993)    
    三劍俠與飛機妹 (1993)    
    禁春 (1993)    
    大昅野 (1993)    
    驚天桃色劫 (1993)    
    鴨之一族 (1993)    
    屬雞的女人 (1993)    
    夜挑情 (1993)    
    女童黨性風暴 (1993) ... 黑社會大哥情人
    蝦碌情聖 (1993)    
    性愛韋小寶之玩女大王 (1994)    
    廣州殺人王之人皮日記 (1995)