Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾麗緹
Christy Chung Lai-Tai  ♀





 
Filmography (1993-2016)
 
  演員 (38 films)
    白髮魔女2 (1993) ... 凌月兒
    至尊三十六計之偷天換日 (1993) ... 莉莉
    九品芝麻官白面包青天 (1994) ... 吳好緹
    中南海保鑣 (1994) ... 楊倩兒
    神探磨轆 (1994) ... Ron
    破壞之王 (1994) ... 阿麗
    珠光寶氣 (1994)    
    戀愛的天空 (1994) ... Ady
    人魚傳說 (1994) ... 人魚小美
    流氓醫生 (1995)    
    冒險遊戲 (1995) ... 雲端 / 阿端
    旺角的天空 (1995) ... 蓉蓉
    救世神棍 (1995)    
    叛逆情緣 (1995) ... 鄧鈴
    虎猛威龍 (1995) ... 阿麗
    食神 (1996) ... 陽光少女(夢想版)
    運財智叻星 (1996) ... 九天玄女/Christy
    太極拳 (1996)    
    97家有囍事 (1997) ... 小萱
    陰陽路 (1997)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997) ... 萬玲
    特警新人類2 (2000) ... Inspector Chung
    冷戰 (2000) ... 于利亞
    偷吻 (2000)    
    中華賭俠 (2000)    
    神探俏嬌娃 (2001)    
    飛龍再生 (2003) ... Charlotte Watson
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    驚心動魄 (2004) ... 關靜雯
    凶男寡女 (2005)    
    李小龍 (2010) ... 何愛榆
    親密敵人 (2011)    
    請叫我英雄 (2012)    
    人間蒸發 (2013)    
    越來越好·村晚 (2013)    
    壞姐姐之拆婚聯盟 (2014)    
    將錯就錯 (2015)    
    The Wonder (2016)