Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉錦玲
Jay Lau Gam-Ling  ♀





 
Filmography (1991-2008)
 
  演員 (22 films)
    香港奇案霧夜屠夫 (1991)    
    航天行動 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993) ... 玉蕭仙子
    天長地久 (1993) ... 何寶玲
    風塵三俠 (1993) ... Joyce
    紅杏劫 (1994)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994) ... 亞美
    999誰是兇手 (1994) ... 梁妻
    元洲街王后 (1995)    
    搶閘媽咪 (1995) ... 蘭
    偷偷愛你 (1996) ... 痴心 / 陳帶娣
    東方快車 (1996)    
    殺手再培訓 (1998)    
    即時行刑 (1998)    
    楊月樓傳 (1999)    
    賭神之神 (2002)    
    親密殺機 (2003)    
    神探 (2007) ... 高志偉的「知慧」
    降頭 (2007) ... 陳莉莉
    青苔 (2008) ... 護士
    奪帥 (2008) ... 祖斯芬妮