Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉錦玲
Jay Lau Gam-Ling  ♀





 
Filmography (1991-2008)
 
  演員 (22 films)
    香港奇案霧夜屠夫 (1991)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    航天行動 (1992)    
    天長地久 (1993) ... 何寶玲
    風塵三俠 (1993) ... Joyce
    新仙鶴神針 (1993) ... 玉蕭仙子
    飛虎雄師之極道戰士 (1994) ... 亞美
    999誰是兇手 (1994) ... 梁妻
    紅杏劫 (1994)    
    搶閘媽咪 (1995) ... 蘭
    元洲街王后 (1995)    
    東方快車 (1996)    
    偷偷愛你 (1996) ... 痴心 / 陳帶娣
    殺手再培訓 (1998)    
    即時行刑 (1998)    
    楊月樓傳 (1999)    
    賭神之神 (2002)    
    親密殺機 (2003)    
    神探 (2007) ... 高志偉的「知慧」
    降頭 (2007) ... 陳莉莉
    奪帥 (2008) ... 祖斯芬妮
    青苔 (2008) ... 護士