Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許佩容
Jessica Hsu Pei-Yong  ♀

 
Filmography (1993-1996)
 
  監製 (17 films)
    劍奴 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    一屋哨牙鬼 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    祖孫情 (1994)    
    笑林小子 (1994)    
    終極獵殺 (1994)    
    笑林小子II新烏龍院 (1994)    
    學校霸王 (1995)    
    魔鬼天使 (1995)    
    赤裸天使 (1995)    
    無敵反斗星 (1995)    
    中國龍 (1995)    
    龍在少林 (1996)    
    黃金島歷險記 (1996)    
    四個不平凡的少年 (1996)    
  導演 (1 film)
    祖孫情 (1994)    
  執行監製 (1 film)
    神經刀與飛天貓 (1993)    
  出品人 (3 films)
    劍奴 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    野店 (1994)