Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱剛
Chu Kong  ♂
Aliases:  朱江 (2)





 
Filmography (1973-2001)
 
  動作設計 (4 films)
    廣東小老虎 (1973)    
    岩晒KEY (1983)    
    驚魂今晚夜 (1988)    
    小小少林 (1992)    
  副導演 (7 films)
    冷血屠夫 (1985)    
    手足情 (1988)    
    黃大仙 (1992)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 (1992)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    一代梟雄-曹操 (1999)    
    撞鬼你之血光之災 (2000)    
  美術 (2 films)
    醉拳II (1994)    
    南京1937 (1995)    
  場記 (1 film)
    飛哥傳奇 (2001)    
  演員 (60 films)
    手扣 (1979)    
    七煞 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    大鬥大 (1979)    
    教頭 (1979)    
    踢館 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    英雄無淚 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    怒火風雲 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    傻探出更 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    如來八卦棍 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    驚魂今晚夜 (1988)    
    手足情 (1988) ... 老鬼
    線人 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    初到貴境 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    艷鬼情未子 (1992)    
    情不自禁II霎時衝動 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 (1992) ... 林田吉夫
    黃大仙 (1992)    
    屬雞的女人 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    梟雄未路 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    死亡列車 (1994) ... 龜田
    香港奇案之吸血貴利王 (1994)    
    聊齋花弄月之追魂物語 (2000)