Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪武秀
Hung Miu-Sau
 
Filmography (1987-1995)
 
  攝影 (21 films)
    青年的本色 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    轟天雙雄 (1988)    
    浪女蒸發令 (1988)    
    墜落天使 (1988)    
    胭脂女殺手 (1988)    
    畸情殺手 (1988)    
    江湖流浪女 (1988)    
    欲海昇沉 (1988)    
    怨愛 (1989)    
    靈童倩女 (1989)    
    流氓執照 (1989)    
    過河小卒 (1990)    
    城市飈女 (1990)    
    千年魔界 (1991)    
    毒狼 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    獨立時代 (1994)    
    罌粟 (1994)    
    雙姝艷 (1995)