Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賴勝光
Lai Sing-Kwong  ♂
Aliases:  賴勝剛,  賴聖光





 
Filmography (1987-2011)
 
  動作設計 (7 films)
    A計劃續集 (1987)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    血濺紅燈區 (1993)    
    醉拳III (1994)    
    暴風眼 (1994)    
    山雞變鳳凰 (1994)    
    霹靂鳳凰 (1996)    
  助理指導 (16 films)
    轟天龍虎會 (1989)    
    花街神女 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    上海1920 (1991)    
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    妖獸都市 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    火燒紅蓮寺 (1994)    
    手足情深 (2002)    
    雙雄 (2003)    
    少林殭屍 (2004)    
    金陵十三釵 (2011)    
  演員 (33 films)
    A計劃續集 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    霸王花 (1988)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    舞台姊妹 (1990)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    風雨同路 (1990)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    海狼 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    與龍共舞 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    風流家族 (1992)    
    誓不忘情 (1992)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    霸海紅英 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    爆炸令 (1995)    
    公僕II (1995)    
    特警新人類 (1999) ... [武師]
  飛車特技 (1 film)
    愛的種籽 (1994)