Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李斌(1)
Li Bin (4)
 
Filmography (1992-2015)
 
  監製 (1 film)
    因爲谷桂花 (2015)    
  製片 (16 films)
    武林聖鬥士 (1992)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
    千年等一天 (2000)    
    五月八月 (2002)    
    致命情網 (2003)    
    跨海擒兇 (2003)    
    古宅心慌慌 (2003)    
    犀照 (2006)    
    雙子神偷 (2007)    
    奪標 (2008)    
    最美的鄉村醫生 (2014)    
    臘月的春 (2014)    
    我的青春期 (2015)    
  導演 (1 film)
    最美的鄉村醫生 (2014)