Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁詠儀
Anita Yuen Wing-Yee  ♀





 
Filmography (1992-2015)
 
  演員 (64 films)
    絕代雙驕 (1992) ... 鐵心蘭
    亞飛與亞基 (1992) ... 真真
    細佬識講野! (1992) ... 阿珍
    新碧血劍 (1993) ... 何鐵手
    新難兄難弟 (1993) ... 紫羅蓮 ;何靜儀
    情人知己 (1993) ... 阿靜
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993) ... 九姑娘
    風塵三俠 (1993) ... 子夜場/李惠芳
    笑俠楚留香 (1993) ... 李紅袖
    邊城浪子 (1993) ... 丁靈琳
    新不了情 (1993) ... 阿敏
    砵蘭街大少 (1993) ... 瑤瓊
    李洛夫奇案 (1993) ... Joss
    暴風眼 (1994) ... 高杰
    殺手的童話 (1994) ... 如楓
    錯愛 (1994) ... 慕容婉
    國產凌凌漆 (1994) ... 李香琴
    大富之家 (1994) ... 何守潔
    珠光寶氣 (1994) ... 高秀萍
    姊妹情深 (1994) ... 阿儀
    昨夜長風 (1994) ... 賽明軍
    年年有今日 (1994) ... 慧心
    金枝玉葉 (1994) ... 林子穎
    播種情人 (1994) ... Ron 王雪笙
    沉默的姑娘 (1994) ... 鄺美枝
    暴雨驕陽 (1994) ... 小紅
    救世神棍 (1995) ... 嫦娥
    我要活下去 (1995) ... 葉帆
    沒有老公的日子 (1995) ... 曉彤
    整蠱王 (1995) ... Moon
    山水有相逢 (1995) ... 靚靚
    霹靂火 (1995) ... Amy
    夜半一點鐘 (1995) ... 阿美
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995) ... 裘小雪
    金玉滿堂 (1995) ... 歐嘉慧
    麻麻帆帆 (1996) ... 麻麻
    虎度門 (1996) ... 葉玉霜
    金枝玉葉2 (1996) ... 林子穎
    大三元 (1996) ... 白雪花
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 細妹七
    怪談協會 (1996) ... 袁小敏
    運財智叻星 (1996) ... 骨妹靚
    戇星先生 (1997) ... Moon
    完全結婚手冊 (1997) ... Rachel
    小倩 (1997) ... 小倩
    基佬40 (1997) ... 劍笙輝劇團團員
    抱擁朝陽 (1997) ... 漢至誼
    渾身是膽 (1998) ... 阿儀
    我愛你 (1998) ... 寶寶
    香港大夜總會 (1998) ... 歌娜
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 助理編輯
    特技猛龍 (2000)    
    唔該借歪!! (2000) ... Lisa
    龍火 (2000)    
    空手道少女組 (2003) ... 吳莎莉
    30分鐘戀愛 (2004) ... 阿翠
    孤戀花 (2005) ... 沈雲芳
    門徒 (2007) ... 昆妻
    七十二家房客 (2010) ... 小桃紅
    我愛香港 (2011) ... 白素貞
    葉問-終極一戰 (2013) ... 張永成
    有招沒招 (2013)    
    死亡派對 (2014)    
    我是路人甲 (2015)