Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周惠坤
Thomas Chow Wai-Kwan  ♂
 
Filmography (1984-2015)
 
  副導演 (31 films)
    生死線 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    說謊的女人 (1989)    
    人在紐約 (1990)    
    阿嬰 (1990)    
    棋王 (1991)    
    阮玲玉 (1992)    
    城市獵人 (1993)    
    錯愛 (1994)    
    紅玫瑰白玫瑰 (1994)    
    新上海灘 (1996)    
    烈火青春 (1998)    
    花橋榮記 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    我愛你 (1998)    
    千言萬語 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    庭院里的女人 (2000)    
    小親親 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    幽靈人間 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    一碌蔗 (2002)    
    花好月圓 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    赤壁 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    蘇乞兒 (2010)    
    忠烈楊家將 (2013)    
    太平輪(上) (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
  導演 (1 film)
    初戀拿喳麵 (2001)    
  演員 (1 film)
    男歌女唱 (2001)    
  場記 (8 films)
    神勇雙響炮 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    補鑊英雄 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    地下情 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    胭脂扣 (1988)    
  策劃 (1 film)
    關雲長 (2011)