Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張世傑(1)
Stanley Cheung Sai-Kit  ♂
Aliases:  張世杰
 
Filmography (1991-2017)
 
  美術 (34 films)
    青春火花 (1994)    
    不扣鈕的女孩 (1994)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    冒險遊戲 (1995)    
    空中小姐 (1995)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    怪談協會 (1996)    
    百分百感覺 (1996)    
    百分百岩Feel (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    愛上100%英雄 (1997)    
    生化壽屍 (1998)    
    新戀愛世紀 (1998)    
    B計劃 (1998)    
    爆裂刑警 (1999)    
    順流逆流 (2000)    
    朱麗葉與梁山伯 (2000)    
    友情歲月山雞故事 (2000)    
    走投有路 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    情迷大話王 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    常在我心 (2001)    
    玉女添丁 (2001)    
    這個夏天有異性 (2002)    
    新紮師妹 (2002)    
    絕種好男人 (2003)    
    見鬼10 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    大搜查之女 (2008)    
    意外 (2009)    
    唐人街·探案 (2015)    
    決戰食神 (2017)    
  服裝 (48 films)
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    噴火女郎 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    大富之家 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    空中小姐 (1995)    
    冒險遊戲 (1995)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    怪談協會 (1996)    
    黑金 (1997)    
    生化壽屍 (1998)    
    金雞2 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    我要做Model (2004)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    黑社會 (2005)    
    見鬼10 (2005)    
    放•逐 (2006)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    新紮師妹3 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    神探 (2007)    
    文雀 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    復仇 (2009)    
    意外 (2009)    
    李小龍 (2010)    
    海洋天堂 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    情謎 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    京城81號 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    魔宮魅影 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)