Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張世傑
Stanley Cheung Sai-Kit
Aliases:  張世杰
 
Filmography (1991-2017)
 
  美術 (34 films)
    青春火花 (1994)    
    不扣鈕的女孩 (1994)    
    冒險遊戲 (1995)    
    空中小姐 (1995)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    百分百感覺 (1996)    
    百分百岩Feel (1996)    
    怪談協會 (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    愛上100%英雄 (1997)    
    生化壽屍 (1998)    
    新戀愛世紀 (1998)    
    B計劃 (1998)    
    爆裂刑警 (1999)    
    順流逆流 (2000)    
    朱麗葉與梁山伯 (2000)    
    友情歲月山雞故事 (2000)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    情迷大話王 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    常在我心 (2001)    
    玉女添丁 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    這個夏天有異性 (2002)    
    新紮師妹 (2002)    
    絕種好男人 (2003)    
    見鬼10 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    大搜查之女 (2008)    
    意外 (2009)    
    唐人街·探案 (2015)    
    決戰食神 (2017)    
  服裝 (48 films)
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    逃學威龍2 (1992)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    大富之家 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    冒險遊戲 (1995)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    空中小姐 (1995)    
    怪談協會 (1996)    
    黑金 (1997)    
    生化壽屍 (1998)    
    金雞2 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    黑社會 (2005)    
    見鬼10 (2005)    
    放•逐 (2006)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    新紮師妹3 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    神探 (2007)    
    文雀 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    復仇 (2009)    
    意外 (2009)    
    海洋天堂 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    情謎 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    京城81號 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    三少爺的劍 (2016)    
    魔宮魅影 (2016)