Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林忠國
Bob Lam Chung-Kwok  ♂
 
Filmography (1988-2012)
 
  監製 (2 films)
    擋不住的瘋情 (1993)    
    血濺紅燈區 (1993)    
  製片 (3 films)
    我要逃亡 (1988)    
    勇闖天下 (1990)    
    極度重犯 (1998)    
  演員 (7 films)
    伴我闖天涯 (1989)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    帶子洪郎 (1991)    
    7金剛 (1994)    
    金榜題名 (1996) ... 老四
    我愛香港 (2011)    
    熱愛島 (2012)    
  策劃 (4 films)
    川島芳子 (1990)    
    金錢本色 (1994)    
    入魔 (1994)    
    火燒紅蓮寺 (1994)    
  執行監製 (2 films)
    叛逆情緣 (1995)    
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995)    
  出品人 (1 film)
    何日金再來 (1992)