Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁錦燊
Leung Gam-San  ♂





 
Filmography (1971-2000)
 
  演員 (74 films)
    俠骨丹心 (1971) ... 圓海
    苗寨烽火 (1973)    
    鐵樹開花 (1973)    
    大風浪 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    鬼馬智多星 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    怪客 (1979)    
    泰山屠龍 (1980)    
    碧水寒山奪命金 (1980) ... 賀彪
    誓不兩立 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    致命金剛拳 (1985)    
    童黨 (1988) ... 倫叔
    義膽紅唇 (1988)    
    十面埋伏 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    獄中龍 (1990) ... 孟祥興
    先發制人 (1990)    
    金牌雙龍 (1990)    
    唯我獨尊 (1990) ... 漢叔
    紅場飛龍 (1990)    
    天師捉姦 (1990)    
    曝光人物 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    越青 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    老表發錢寒 (1991)    
    轟天皇家將 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    哥哥的情人 (1992) ... 偉父
    我來自北京 (1992) ... 保安主任
    四大探長 (1992)    
    廟街十二少 (1992) ... 全叔
    龍騰四海 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    兩廂情願 (1993)    
    愛的精靈 (1993)    
    證人 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    艷降 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    芝士火腿 (1993)    
    重案組 (1993)    
    初生之犢 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    尖東雙虎 (1995)    
    壞孩子俱樂部 (1995) ... 枝父
    一千靈異夜之凶宅 (1995)    
    尖東老泥妹之四大天后 (1995)    
    烈火戰車 (1995)    
    街坊差人 (1995)    
    深圳之虎驚世桃色劫 (1995)    
    旺角風雲 (1996) ... 阿榮
    南海十三郎 (1997)    
    界刀淫魔 (1999) ... 威 Sir
    紙包夢驚魂 (1999)    
    奪命債主 (1999)    
    渡假屋偷窺事件 (1999) ... 威Sir
    迷幻美少女 (1999)    
    VAN仔強姦實錄 (2000)    
    笨小孩 (2000)    
    一切從按摩開始 (2000)    
    黑金之王 (2000) ... 雄哥