Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚鎮渡
Tony Tam Chun-To  ♂
Aliases:  譚東,  譚鎮東





 
Filmography (1976-2014)
 
  動作設計 (16 films)
    意亂情迷 (1987)    
    殺出香港 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    情義心 (1988)    
    愛人同志 (1989)    
    同根生 (1989)    
    驚天龍虎豹 (1991)    
    怒火威龍 (1991)    
    轟天龍 (1991)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    獵豹行動 (1992)    
    燈籠 (1994)    
    戰狼傳說 (1997)    
    砵蘭街馬王 (2000)    
    殭屍大時代 (2002)    
    地域無門 (2012)    
  助理指導 (12 films)
    木棉袈裟 (1985)    
    花街狂奔 (1992)    
    飛狐外傳 (1993)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    碧血藍天 (1998)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    金瓶梅 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    關雲長 (2011)    
    武術 (2011)    
    大鬧天宮 (2014)    
  演員 (77 films)
    少林寺 (1976)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 江南七怪韓寶駒
    五毒 (1978)    
    南少林與北少林 (1978) ... 呂強
    殘缺 (1978) ... 羅師父
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    賣命小子 (1979) ... 袁家手下
    金臂童 (1979) ... 虎威鏢局鏢師
    雜技亡命隊 (1979) ... 袁標
    街市英雄 (1979) ... 虎童
    生死鬥 (1979)    
    大殺四方 (1980)    
    少林與武當 (1980) ... 李亞松
    第三類打鬥 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 呂標
    飛狐外傳 (1980) ... 姜鐵山
    武館 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    俠客行 (1982) ... 展飛
    幫規 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    龍之家族 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988)    
    最佳損友 (1988)    
    情義心 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    奸人本色 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    亡命天涯 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    同根生 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    驚天龍虎豹 (1991)    
    佈局 (1991)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    怒火威龍 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    獵豹行動 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    縱橫天下 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    醉生夢死的灣仔之虎 (1994)    
    終極危情 (1994)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    冇面俾 (1995)    
    赤足驚魂 (1995)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    大內密探零零發 (1996)    
    戰狼傳說 (1997)    
    濠江風雲 (1998)    
    碧血藍天 (1998)    
    龍虎門 (2006)    
    我老婆係賭聖 (2008) ... [武師]
    撕票風雲 (2010) ... [武師]
    一個人的武林 (2014)