Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
譚德成
Andy Tam Tak-Shing  ♂



 
Filmography (1982-1994)
 
  製片 (6 films)
    江湖正傳 (1987)    
    艷鬼狂情 (1991)    
    卿本佳人 (1991)    
    特區愛奴 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
    天山玉女劍 (1993)    
  美術 (1 film)
    冷血人狼 (1994)    
  策劃 (2 films)
    夜挑情 (1993)    
    中港儷人 (1993)    
  執行監製 (2 films)
    暗戀你 (1993)    
    情劫 (1993)    
  出品人 (1 film)
    北斗之拳 (1987)    
  監製 (1 film)
    冷血人狼 (1994)    
  執行導演 (1 film)
    冷血人狼 (1994)    
  演員 (9 films)
    女人檔案 (1982)    
    還我少林 (1984)    
    青蓮青年 (1984)    
    夜之女 (1986)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    轟天皇家將 (1992)    
    嬌娃不設防三度偷情 (1993)    
    瘋劫孽 (1994)    
  執行製片 (2 films)
    夜魔先生 (1990)    
    愛在明天 (1992)