Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣杰
Jintana Ferreira
 
Filmography (1968-2002)
 
  製片 (4 films)
    丈夫與我 (1969)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    水滸傳故事浪子燕青 (1984)    
    義不容辭 (1990)    
  監製 (18 films)
    三鳳震武林 (1968)    
    三傻闖世界 (1976)    
    湮報復 (1978)    
    盲拳怪招 (1979)    
    半暹降 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    義不容辭 (1990)    
    慾海情仇 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    九命怪貓 (1992)    
    臥底神算 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    色降II萬里驅魔 (1998)    
    艷降勾魂 (1999)    
    大漠梟雄 (1999)    
    風流名妓蘇小小 (1999)    
    一代梟雄-曹操 (1999)    
  演員 (1 film)
    半暹降 (1988)    
  策劃 (4 films)
    大瘋俠 (1968)    
    女飛俠 (1969)    
    十二潭腿 (1979)    
    少林真功夫 (1994)    
  編劇 (1 film)
    貓妖 (1981)    
  出品人 (23 films)
    怪俠歐陽德 (1969)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    凶咒 (1986)    
    如來八卦棍 (1988)    
    玄女幽魂 (1990)    
    菩薩咒 (1991)    
    色降 (1991)    
    屍降 (1991)    
    黃大仙 (1992)    
    艷鬼情未子 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)    
    姦魔 (1992)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    色慾追魂 (1993)    
    青蛇殺手 (1994)    
    難得有情郎 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    李逵傳奇 (1999)    
    聊齋花弄月之追魂物語 (2000)    
    辣手學子 (2002)