Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳樓
Chan Lau (2)  ♂
Aliases:  陳鎏,  陳彼德,  陳流





 
Filmography (1970-1998)
 
  製片 (2 films)
    摧花毒降頭 (1975)    
    同床2夢 (1994)    
  導演 (5 films)
    龍蛇混雜 (1974)    
    鬼咁串 (1988)    
    哎也女朋友 (1992)    
    引郎入室 (1992)    
    火種 (1993)    
  策劃 (2 films)
    龍譚大鱷 (1985)    
    火種 (1993)    
  動作設計 (18 films)
    無奇不有 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    酒帘 (1976)    
    桉噩彴 (1977)    
    令生令世 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    A Fistful of Dragon (1977)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    偷渡來客 (1979)    
    伙頭小子 (1982)    
    天官賜福 (1985)    
    四度誘惑 (1991)    
    新孖寶妙探 (1992)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
    東方快車 (1996)    
  副導演 (5 films)
    盲拳鬼手 (1979)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    師姐撞邪 (1986)    
    1/3情人 (1993)    
    毒吻 (1998)    
  監製 (1 film)
    同床2夢 (1994)    
  故事 (1 film)
    無牙殭屍 (1987)    
  演員 (118 films)
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    追擊 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    五虎摧花 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    獅吼 (1972) ... 青面狼
    拳門 (1972)    
    小雜種 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    怪客 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    追殺 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    絕招 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    下南洋 (1974)    
    龍蛇混雜 (1974) ... 小林
    雙星伴月 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    酒帘 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    池女 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    飛虎相爭 (1977)    
    出冊 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    A Fistful of Dragon (1977)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    忠烈精武門 (1977)    
    講數 (1977)    
    桉噩彴 (1977)    
    洪拳大師 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    黑煞 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    雜家高手 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    烏龍天師招積鬼 (1981) ... 道士
    紅粉動江湖 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    伙頭小子 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    血雙 (1982)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    少林醉棍 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 無敵門堂主
    楊過與小龍女 (1983) ... 黃藥師
    夾心沙展 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 野口五郎
    傻探出更 (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    鱷降 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    Bionic Ninja (1986)    
    無牙殭屍 (1987)    
    殺手天使 (1989)    
    四度誘惑 (1991)    
    偷神家族 (1992)    
    金三角群英會 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    新孖寶妙探 (1992)    
    1/3情人 (1993)    
    同床2夢 (1994)    
    毒吻 (1998)