Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊國鈞
Chuang Kuo-Chun
 
Filmography (1933-1966)
 
  攝影 (12 films)
    天字第一號 (1946)    
    清宮秘史 (1948)    
    春城花落 (1949)    
    說謊世界 (1950)    
    王氏四俠 (1950)    
    永不分離 (1951)    
    原來如此 (1952)    
    烽火麗人 (1953)    
    枇根巷 (1953)    
    歧路 (1955)    
    關山行 (1956)    
    日月潭之戀 (1956)    
  製片 (2 films)
    長風萬里 (1958)    
    天倫淚 (1960)    
  導演 (12 films)
    如此英雄 (1933)    
    無愁君子 (1935)    
    富春江 (1937)    
    裸國風光 (1939)    
    金姑看羊 (1956)    
    基隆七號房慘案 (1957)    
    梅亭恩仇記 (1957)    
    萬華白骨事件 (1958)    
    鐵甲雄風 (1959)    
    一寸法師 (1963)    
    烽火鐘聲 (1965)    
    飛天三輪車 (1966)