Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔正一
Choi Jeong-Il  ♂
Aliases:  최정일,  崔星一,  崔呈日





 
Filmography (1981-1999)
 
  監製 (3 films)
    攝氏32度 (1996)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
  助理指導 (1 film)
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
  演員 (26 films)
    少林醉八拳 (1981)    
    太陽之子 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    生在江湖 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    超級女警 (1992)    
    俾鬼玩 (1992)    
    千火玫瑰 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    賭謀計中計 (1992)    
    性奴 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    夢情人 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    貼身情人 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    殺手柔情 (1994)    
    雷霆行動 (1995)    
    攝氏32度 (1996)    
    追金行動 (1999)    
  策劃 (1 film)
    妙探雙嬌 (1993)