Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
熊欣欣
Xiong Xin-Xin  ♂
Aliases:  態欣欣,  洪欣欣





 
Filmography (1986-2016)
 
  動作設計 (16 films)
    老虎出更2 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    7金剛 (1994)    
    大三元 (1996)    
    殖民地 (1997)    
    我愛你 (1998)    
    順流逆流 (2000)    
    手足情深 (2002)    
    七劍 (2005)    
    淺藍深藍 (2006)    
    戰無雙 (2009)    
    唐吉可德 (2010)    
    戰國 (2011)    
    光輝歲月 (2012)    
    百萬巨鳄 (2012)    
    血染淑女 (2016)    
  故事 (1 film)
    戰無雙 (2009)    
  導演 (2 films)
    戰無雙 (2009)    
    光輝歲月 (2012)    
  助理指導 (6 films)
    新最佳拍檔 (1989)    
    黃飛鴻 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    碧血藍天 (1998)    
  演員 (58 films)
    南北少林 (1986)    
    老虎出更 (1988)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    賭神 (1989)    
    老虎出更2 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    鹿鼎記 (1992)    
    伴我縱橫 (1992)    
    音樂殭屍 (1992) ... 阿強
    新龍門客棧 (1992) ... 曹添
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992) ... 九宮真人
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993) ... 鬼腳七
    千面天王 (1993) ... 憎恨波子極深的搶劫犯
    黃飛鴻之四王者之風 (1993) ... 鬼腳七
    蘇乞兒 (1993) ... 十三貝勒
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    新邊緣人 (1994) ... 烏鼠
    海角危情 (1994)    
    7金剛 (1994)    
    金玉滿堂 (1995) ... 黃榮
    刀 (1995)    
    小醉拳 (1995)    
    黑俠 (1996)    
    大三元 (1996) ... 高利泰
    殖民地 (1997)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997) ... 鬼腳七
    碧血藍天 (1998) ... 姜上尉
    我愛你 (1998)    
    新少林寺 (2000) ... 禿鷹
    少年阿虎 (2003)    
    淺藍深藍 (2006)    
    劍蝶 (2008) ... 頭陀師叔
    花花型警 (2008) ... 紋身會會長
    戰無雙 (2009)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    唐吉可德 (2010)    
    滅門 (2010) ... 駱永剛
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    新少林寺 (2011) ... 索降圖
    戰國 (2011)    
    刀見笑 (2011)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    八卦宗師 (2012)    
    光輝歲月 (2012)    
    百萬巨鳄 (2012) ... 潮州佬
    太極1從零開始 (2012) ... 勤伯
    謎失的游艇 (2013)    
    葉問-終極一戰 (2013) ... 地頭龍
    當著落葉紛飛 (2014)    
    師父 (2015)    
    樹大招風 (2016) ... 毘西
  出品人 (1 film)
    戰無雙 (2009)    
  執行監製 (1 film)
    淺藍深藍 (2006)