Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧文超
Alex Tang Man-Chiu  ♂
 
Filmography (1984-1994)
 
  監製 (1 film)
    夢差人 (1994)    
  副導演 (9 films)
    江湖情 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    法中情 (1988)    
    法內情 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    愛人同志 (1989)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    魔畫情 (1991)    
  演員 (1 film)
    的士判官 (1993)    
  場記 (5 films)
    洪拳大師 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    青春節拍 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    歡樂叮噹 (1986)    
  策劃 (2 films)
    中環英雄 (1991)    
    明月照尖東 (1992)    
  執行監製 (1 film)
    太子傳說 (1993)