Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧文超
Alex Tang Man-Chiu  ♂
 
Filmography (1984-1994)
 
  監製 (1 film)
    夢差人 (1994)    
  副導演 (9 films)
    英雄好漢 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    愛情謎語 (1988)    
    法中情 (1988)    
    法內情 (1988)    
    愛人同志 (1989)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    魔畫情 (1991)    
  演員 (1 film)
    的士判官 (1993)    
  場記 (5 films)
    拳擊小子 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    青春節拍 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    歡樂叮噹 (1986)    
  策劃 (2 films)
    中環英雄 (1991)    
    明月照尖東 (1992)    
  執行監製 (1 film)
    太子傳說 (1993)