Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張少萍
Peggy Cheung Siu-Ping  ♀
Aliases:  張小平
 
Filmography (1986-2009)
 
  監製 (1 film)
    尋找成龍 (2009)    
  製片 (53 films)
    太陽之子 (1990)    
    漫畫奇俠 (1990)    
    馬路英雄 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    千面天王 (1993)    
    先洗未來錢 (1994)    
    夢差人 (1994)    
    血戀 (1995)    
    老泥妹 (1995)    
    暴劫傾情 (1996)    
    黃金島歷險記 (1996)    
    蘭桂坊7公主 (1997)    
    一個好人 (1997)    
    豪情雄心 (1997)    
    特種飛虎 (1997)    
    勇探 (1998)    
    背著爸爸上學去 (1998)    
    無敵鐵沙掌 (1998)    
    毒吻 (1998)    
    生死邊緣 (1998)    
    想見妳 (1998)    
    97重案實錄 (1998)    
    追蹤 (1998)    
    97江湖情 (1999)    
    小心警察 (1999)    
    威龍保鏢 (1999)    
    罪加一等 (1999)    
    警察大賊 (1999)    
    深淵 (1999)    
    佈局 (1999)    
    臥底 (2000)    
    陷阱 (2000)    
    夜鶯呼叫 (2000)    
    讓我勝出一次 (2000)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    絕地狂奔 (2000)    
    轟天雙龍會 (2000)    
    復仇者 (2000)    
    新流氓醫生 (2001)    
    二五傳說 (2001)    
    危險關係 (2002)    
    星星與月亮 (2002)    
    皇家保鏢 (2002)    
    應召女郎2003 (2003)    
    夜間管理員 (2003)    
    殭屍復活 (2003)    
    蛇蠍情人 (2003)    
    性在夠辣 (2003)    
    鬼井幽魂 (2004)    
    魔幻賭船 (2005)    
  演員 (1 film)
    雙城故事 (1991)    
  場記 (1 film)
    師姐大晒 (1989)    
  策劃 (2 films)
    無間道長 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006)    
  服裝 (3 films)
    刀馬旦 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
  執行監製 (5 films)
    舞廳 (1999)    
    浪盜江湖 (1999)    
    七條命 (2000)    
    逆天者 (2001)    
    蛇蠍情人 (2003)