Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李建興(2)
Lee Gin-Hing (2)  ♂
Aliases:  李健興





 
Filmography (2004-2017)
 
  演員 (34 films)
    戀情告急 (2004)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    魔幻賭船 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    大丈夫2 (2006) ... 叔父
    最愛女人購物狂 (2006)    
    打雀英雄傳 (2006)    
    臥虎 (2006)    
    談談情、說說性 (2006)    
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    綁架 (2007) ... 洗衣店顧客
    戲王之王 (2007)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    矮仔多情 (2009)    
    同門 (2009)    
    旺角監獄 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    歲月神偷 (2010)    
    熱浪球愛戰 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011) ... 療養院老人
    夢遊 (2011)    
    猛男滾死隊 (2011)    
    懸紅 (2012)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    爛賭夫鬥爛賭妻 (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    紮職 (2012)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    魔警 (2014)    
    空手道 (2017)