Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高照林
Ko Chiu-Lam  ♂
 
Filmography (1987-2020)
 
  攝影指導 (22 films)
    暗花 (1998)    
    非常突然 (1998)    
    愛君如夢 (2001)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    地下鐵 (2003)    
    炮製女朋友 (2003)    
    我要做Model (2004)    
    雙子神偷 (2007)    
    奪標 (2008)    
    矮仔多情 (2009)    
    報應 (2011)    
    懸紅 (2012)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    Atm提款機 (2015)    
    惡人谷 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    追龍 (2017)    
    肥龍過江 (2020)    
    家有囍事2020 (2020)    
  攝影 (71 films)
    陰陽界 (1987)    
    無悔行動 (1990)    
    海狼 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    孽慾隔牆花 (1992)    
    旺角馬場 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    審死官翻案 (1993)    
    證人 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    情陷珠江橋 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    等愛的女人 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    月黑風高 (1995)    
    殺戮少年 (1995)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    賊王 (1995)    
    去吧!渣Fit人兵團 (1996)    
    叛逆臥底 (1996)    
    猛鬼卡拉OK (1997)    
    對不起,多謝你 (1997)    
    十五億殺人網絡 (1997)    
    超級無敵追女仔 (1997)    
    驚天大賊王 (1998)    
    賭俠1999 (1998)    
    人肉叉燒包II天誅地滅 (1998)    
    千王之王2000 (1999)    
    生人勿近之問米 (1999)    
    勾魂惡夢 (1999)    
    中華賭俠 (2000)    
    生人勿近之邪花 (2000)    
    龍火 (2000)    
    順流逆流 (2000)    
    緣份有Take 2 (2000)    
    恐怖熱線之大頭怪嬰 (2001)    
    幽靈情書 (2001)    
    常在我心 (2001)    
    當男人變成女人 (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    熱血青年 (2002)    
    下一站...天后 (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    甜絲絲 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    身驕肉貴 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    追擊8月15 (2004)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    犀照 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    惡男事件 (2008)    
    長江七號 (2008)    
    黑勢力 (2008)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    我們停戰吧 (2015)    
    臥底巨星 (2018)    
    棟篤特工 (2018)    
  第三組攝影 (2 films)
    異空危情 (2010)    
    不二神探 (2013)    
  第二組攝影 (5 films)
    男兒當入樽 (1994)    
    情人的眼淚 (1996)    
    孤男寡女 (2000)    
    有情飲水飽 (2001)    
    一家大晒 (2018)    
  演員 (1 film)
    一代宗師 (2013)    
  燈光 (1 film)
    龍火 (2000)