Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金愷
Gam Hoi (1)
 
Filmography (1978-1992)
 
  製片 (1 film)
    糊塗大俠三個半 (1978)    
  出品人 (29 films)
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    茉莉花 (1980)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    行船人的愛 (1982)    
    彈指神功 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    義膽雄心 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    摩登襯家 (1990)    
    向異域挑戰 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    花街神女 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
    花貨 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    魔圖 (1992)