Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭雅祥
Kwok Nga-Cheung  ♂
Aliases:  郭雅長





 
Filmography (1989-2002)
 
  動作設計 (3 films)
    都市煞星 (1990)    
    人體拼圖 (2001)    
    極地皇陵 (2002)    
  助理指導 (2 films)
    天下無敵掌門人 (2000)    
    中華丈夫 (2001)    
  演員 (14 films)
    鐵膽雄風 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    絕橋智多星 (1990)    
    子彈出租 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    佈局 (1991)    
    俠盜高飛 (1992)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    以眼還眼 (2000)    
    天下無敵掌門人 (2000)    
    中華丈夫 (2001)    
    焚獸之都 (2002)