Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉昌國
Yu Chang-guk
 
Filmography (1969-1989)
 
  錄音 (21 films)
    蛇女 (1969)    
    千年狐 (1971)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    大非常網 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    王龍 (1976)    
    美國訪問客 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    大敵手 (1977)    
    少林館支配人 (1982)    
    少林寺물장수 (1982)    
    少林寺酒天鬼童 (1982)    
    山東飯店 (1983)    
    山東女子물장수 (1983)    
    廣東館小和子 (1983)    
    野豹 (1984)    
    女藍風雲 (1989)