Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧仲武
Eric Dang Chung-Miu  ♂
 
Filmography (1988-2015)
 
  監製 (1 film)
    哥基王子 (2015)    
  製片 (18 films)
    法中情 (1988)    
    三狼奇案 (1989)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    朋黨 (1990)    
    魔畫情 (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    明月照尖東 (1992)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    野店 (1994)    
    鐵三角 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    文雀 (2008)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    媽媽,我愛您 (2013)    
    死開啲啦 (2015)    
  策劃 (1 film)
    血腥Friday (1996)