Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
鄧仲武
Eric Tang Chung-Miu  ♂
 
Filmography (1988-2020)
 
  監製 (1 film)
    哥基王子 (2015)    
  製片 (16 films)
    法中情 (1988)    
    三狼奇案 (1989)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    朋黨 (1990)    
    魔畫情 (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    明月照尖東 (1992)    
    追男仔 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    野店 (1994)    
    鬼計 (2007)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    媽媽,我愛您 (2013)    
    死開啲啦 (2015)    
    獅子山上 (2019)    
  製片經理 (1 film)
    人妖阿發 痴人三部曲1/3 (2020)    
  執行製片 (3 films)
    鐵三角 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    文雀 (2008)    
  策劃 (1 film)
    血腥Friday (1996)