Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳木勝
Benny Chan Muk-Sing  ♂




 
Filmography (1987-2017)
 
  監製 (19 films)
    旺角的天空 (1995)    
    少年15/16時 (1996)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    願望樹 (2001)    
    賤精先生 (2002)    
    雙雄 (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    全城戒備 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    掃毒 (2013)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    危城 (2016)    
    喵星人 (2017)    
  導演 (22 films)
    天若有情 (1990)    
    帶子洪郎 (1991)    
    嘩!英雄 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    歡樂時光 (1995)    
    旺角的天空 (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996)    
    我是誰 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    雙雄 (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    全城戒備 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    掃毒 (2013)    
    危城 (2016)    
    喵星人 (2017)    
  剪接 (1 film)
    全城戒備 (2010)    
  演員 (1 film)
    歡樂時光 (1995) ... 副導演
  執行導演 (2 films)
    呷醋大丈夫 (1987)    
    殺之戀 (1988)    
  編劇 (8 films)
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996)    
    特警新人類 (1999)    
    寶貝計劃 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    全城戒備 (2010)    
    掃毒 (2013)    
    危城 (2016)