Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李永洪
Tommie Lee Wing-Hung  ♂
 
Filmography (1984-1995)
 
  製片 (12 films)
    我未成年 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    不文小丈夫 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    何日金再來 (1992)    
    夏日情人 (1992)    
    神算 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    再世追魂 (1993)    
    人間有情 (1995)    
  道具 (1 film)
    跛豪 (1991)    
  演員 (6 films)
    靈氣逼人 (1984)    
    鴻運當頭 (1984)    
    合家歡 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
  策劃 (3 films)
    英雄正傳 (1986)    
    千王1991 (1991)    
    同居關係 (1993)    
  編劇 (1 film)
    何日金再來 (1992)