Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈聖德
Jim Sam Sing-Tak  ♂
 
Filmography (1981-2015)
 
  錄音 (8 films)
    愛在別鄉的季節 (1990)    
    Yes 一族 (1991)    
    浮世戀曲 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    十八 (1993)    
    大迷信1993 (1993)    
    證人 (1993)    
    獨立時代 (1994)    
  配樂 (14 films)
    打擂台 (1983)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    爵士駕到 (1985)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    又見冤家 (1988)    
    色麗孽戀 (1989)    
    阿嬰 (1990)    
    川島芳子 (1990)    
    愛在別鄉的季節 (1990)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    臨時演員 (1993)    
    女兒紅 (1995)    
    平民英雄 (2010)    
    大浪淘沙 (2015)    
  演員 (2 films)
    凶榜 (1981)    
    郁達夫傳奇 (1988)