Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃一山
Gabriel Wong Yat-San  ♂
Aliases:  王一山,  黃志強,  細龜





 
Filmography (1990-2016)
 
  導演 (1 film)
    逃學英雄2015 (2015)    
  演員 (62 films)
    笑星撞地球 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    千年女妖 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    一世好命 (1991) ... 明仔
    逃學威龍 (1991) ... 黃小龜
    中環英雄 (1991)    
    情聖 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    老表發錢寒 (1991)    
    賊聖 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    豪門夜宴 (1991) ... 科威特王子手下
    千王1991 (1991)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    難得有情郎 (1991) ... 梅艷方
    禁房艷奇 (1992)    
    草莽英雌 (1992) ... 細龜
    逃學威龍2 (1992) ... 黃小龜
    群星會 (1992) ... 阿郎(貨車司機)
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    逃學外傳 (1992)    
    逃學英雄傳 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    臨時演員 (1993)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    女兒當自強 (1993)    
    濟公 (1993) ... 借茅廁者
    走佬威龍 (1993)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    警花肉搏強姦黨 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993) ... 華文
    夏日情未了 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    少林活寶貝 (1994)    
    破壞之王 (1994) ... 電視台記者
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    山雞變鳳凰 (1994)    
    新俏郎君 (1994)    
    九品芝麻官白面包青天 (1994) ... 同治帝
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995)    
    小醉拳 (1995)    
    富貴人間 (1995)    
    蠟筆小小生 (1995)    
    運財五福星 (1996) ... 粉腸
    中國O記之血腥情人 (1996)    
    冥婚 (1999)    
    新東成西就 (2004) ... 洪七(北丐)
    大丈夫2 (2006) ... 黃先生
    蔡李佛拳 (2011)    
    地下室驚魂 (2012)    
    荒島奇情 (2013)    
    逃學英雄2015 (2015)    
    吉星高照2015 (2015)    
    江湖悲劇 (2016)    
  編劇 (1 film)
    逃學英雄2015 (2015)