Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘德業
Stephen Poon Tak-Yip  ♂
Aliases:  潘德葉
 
Filmography (1977-2003)
 
  攝影指導 (1 film)
    武神黑俠 (2001)    
  攝影 (40 films)
    三十六迷形拳 (1977)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    三度誘惑 (1990)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    情不自禁 (1991)    
    蘇乞兒 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    新碧血劍 (1993)    
    達摩祖師 (1994)    
    青樓十二房 (1994)    
    小醉拳 (1995)    
    怒海威龍 (1995)    
    驚變 (1996)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    新唐山大兄 (1998)    
    追蹤 (1998)    
    深淵 (1999)    
    黃金惡夢 (1999)    
    罪加一等 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    新三狼之歡場屠夫 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    陷阱 (2000)    
    女男爵 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    飛哥傳奇 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
    辣手學子 (2002)    
    猛鬼放暑假 (2002)    
    生死線 (2002)    
    家宅凶靈 (2002)    
    偷窺樂無窮之紋身怪客 (2003)    
  第二組攝影 (2 films)
    龍在江湖 (1986)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
  演員 (1 film)
    驚變 (1996)    
  燈光 (2 films)
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    奪命屋 (2000)