Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉洵
Lau Shun (1)  ♂





 
Filmography (1990-2017)
 
  演員 (63 films)
    倩女幽魂II人間道 (1990) ... 普渡慈航
    紅場飛龍 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    笑傲江湖 (1990) ... 劉正風
    開心鬼救開心鬼 (1990) ... 余喪昆
    太陽之子 (1990)    
    摩登如來神掌 (1990) ... 嚴真
    跛豪 (1991)    
    彊屍至尊 (1991) ... 石堅
    金蠶降 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991) ... 高僧白云
    賭霸 (1991)    
    黃飛鴻 (1991) ... 劉永福
    賭俠II上海灘賭聖 (1991) ... 明朝太監
    冷面狙擊手 (1991)    
    追日 (1991)    
    新龍門客棧 (1992) ... 賈廷
    俠女傳奇 (1992) ... 燕國師
    石頭集 (1992)    
    籠民 (1992) ... 道長
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 向問天
    一刀傾城 (1993)    
    水滸傳之英雄本色 (1993) ... 高俅
    黃飛鴻之四王者之風 (1993) ... 黃麒英
    菩提幽魂 (1993)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993) ... 黃麒英
    笑八仙 (1993)    
    太極張三豐 (1993) ... 覺遠師傅
    新仙鶴神針 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    畫皮之陰陽法王 (1993) ... 張道靈
    梁祝 (1994) ... 長貴
    九品芝麻官白面包青天 (1994) ... 李公公
    運財童子 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    西楚霸王 (1994) ... 范增
    東邪西毒 (1994)    
    女人四十 (1995) ... 老闆
    無敵反斗星 (1995)    
    金玉滿堂 (1995) ... 松竹大五郎/評判
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    慈禧秘密生活 (1995) ... 載垣
    和平飯店 (1995)    
    蠟筆小小生 (1995)    
    中國龍 (1995)    
    花月佳期 (1995) ... 寶哥
    南京的基督 (1995)    
    那有一天不想你 (1995)    
    太極拳 (1996)    
    新上海灘 (1996)    
    龍城正月 (1997)    
    碧血藍天 (1998)    
    新少林寺 (2000) ... 僧值
    蜀山傳 (2001) ... 尊勝大師
    魂魄唔齊 (2002)    
    大無謂 (2004)    
    一代宗師 (2013) ... 先生瑞
    救火英雄 (2014)    
    消失的兇手 (2015)    
    愛在深秋 (2016)    
    毒。誡 (2017) ... 林伯