Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃柏年
Kerrick Wong Paak-Nin  ♂
Aliases:  黃栢年


 
Filmography (1985-2004)
 
  製片 (8 films)
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    龍在天涯 (1989)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    千王1991 (1991)    
    大迷信 (1992)    
    霸海紅英 (1993)    
  策劃 (2 films)
    金榜題名 (1996)    
    驚變 (1996)    
  副導演 (4 films)
    特警屠龍 (1988)    
    洪福齊天 (1991)    
    風流3壯士 (1998)    
    陰陽路4與鬼同行 (1998)    
  監製 (4 films)
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    手足情深 (2002)    
    終極格鬥 (2004)    
    生死速遞 (2004)    
  故事 (1 film)
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
  製片經理 (1 film)
    開心鬼5上錯身 (1991)    
  演員 (3 films)
    開心鬼放暑假 (1985)    
    整容 (1995)    
    驚變 (1996)    
  執行製片 (1 film)
    英雄正傳 (1986)    
  編劇 (1 film)
    生死速遞 (2004)