Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃柏年
Kerrick Wong Paak-Nin  ♂
Aliases:  黃栢年


 
Filmography (1985-2004)
 
  監製 (4 films)
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    手足情深 (2002)    
    生死速遞 (2004)    
    終極格鬥 (2004)    
  副導演 (4 films)
    特警屠龍 (1988)    
    洪福齊天 (1991)    
    陰陽路4與鬼同行 (1998)    
    風流3壯士 (1998)    
  製片 (10 films)
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    英雄正傳 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    龍在天涯 (1989)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    開心鬼5上錯身 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    大迷信 (1992)    
    霸海紅英 (1993)    
  演員 (3 films)
    開心鬼放暑假 (1985)    
    整容 (1995)    
    驚變 (1996)    
  策劃 (2 films)
    金榜題名 (1996)    
    驚變 (1996)    
  編劇 (1 film)
    生死速遞 (2004)